Uusia tuotteita!

NYT on tullut sen verran uutuuksia, että kannattaa tulla ihan paikan päälle Kauppahalliin katsomaan mitä kaikkia herkkuja puotiimme on ilmestynyt!

Sanottakoon nyt ainakin sen verran, että Omenatäysmehua saa nyt myös kolmen litran hanapakkauksissa, ja Marjajauheisiin on tullut uutuusmakuina variksenmarja ja ruusunmarja. Aliarvioitu variksenmarja on hyvä ravintokuidun lähde, ja se sisältää runsaasti antioksidantteja ja C-vitamiinia. Ruusunmarja puolestaan tehoaa mihin vain! C-vitamiinia yhdessä marjassa on enemmän kuin 20 appelsiinissa. Lisäksi se sisältää muiden vitamiinien lisäksi mm. kaliumia, kalsiumia, magnesiumia ja rautaa. Marjan on todettu auttavan muun muassa anemiaan, päänsärkyyn ja nivelreumaan.

Lisäksi valikoimamme on kasvanut huimasti erilaisilla tuoretuotteilla, kuten Messukylän lantulla ja Jannen multaporkkanoilla, mitkä ovat saaneet suurta suosiota asiakkailtamme!

Tervetuloa!

 

(Raijan Internet-sivuja päivitettiin ulkoasun ja tuotteiden puolesta 24.2.2014. Jos löydät sivuilta jotain kummallista, ota toki yhteyttä meihin palautelomakkeella.)

Lisää kommentti!

  • Kirjoita laskutoimituksen vastaus:
Aikaisempi ulkoasu

Muita uutisia

  • Raija Asunta
  • Puhelin: 0500 337 904
  • Sähköposti: raija(ät)raijaasunta.fi
Tampereen Kauppahalli Maakuntien Parhaat Ruoveden kunta